T-DRILL kuuluu maailman johtaviin putkentyöstöratkaisujen toimittajiin. Valmistamme koneita putkenhaaroittamiseen ja -katkaisuun sekä putken pään muotoiluun lukuisiin teollisuussovellutuksiin eri asiakastoimialoille. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kannettavat ratkaisut putkimiesten ja putkistourakoitsijoiden tarpeisiin.

Yksi yrityksemme kulmakivistä on kyky toimittaa asiakkaillemme juuri heidän tarpeitaan parhaiten palveleva ratkaisu – kannettava käsikone pienempiin käyttökohteisiin tai kokonainen, valmis tuotantolinja eri teollisuudenaloille ja -sovellutuksiin.

T-DRILL toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa taatakseen, että nämä tarpeet täyttyvät. Parhaat ratkaisut luomme asiakaslähtöisesti, yhteistyössä asiakkaan kanssa.  Asiakas voi luottaa meihin – tarjolla on aina apua, ja asiakkaan menestys on meidän yhteinen kiinnostuksenkohteemme.

Yhtiömme maailmanluokan teknologiat, korkealaatuiset tuotteet, asiakaspalvelu ja huolto sekä oma tuotekehityksemme ja tuotantomme yhdistettynä vuosikymmenten globaaliin kokemukseen ovat kaikki seikkoja, jotka tarjoavat asiakkaillemme kestävää kilpailukykyä.

Lyhyesti, autamme asiakkaitamme tuottavuuden tehostamisessa tarjoamalla tehokkaimmat ratkaisut putkialan tämän päivän tarpeisiin ja huomisen haasteisiin.

3.9.2018

T-DRILL Alihankintamessuilla 25.–27.9.2018 | Osasto E 1111

Esittelemme Tampereen Alihankintamessuilla RST-jakotukkien valmistusta tehostamaan suunnitellun syöttöpöytämme HFT-2000 RST, jolla teet viisi 17–54 mm kaulusta alle kymmenessä minuutissa putkea siirtämättä!

Tervetuloa siis osastollemme E 1111 ja todista T-DRILL -koneiden teho tositoimissa, sillä tiedossa on työnäytöksiä koko messujen ajan!

16.8.2018

Toinen Mazak-monitoimisorvi tehostamaan komponenttituotantoa

Viimeisin investointimme, Mazak Integrex i-200ST -monitoimisorvi, lisää koneistuskapasiteettia Isonkyrön tehtaallamme. Uusi monitoimisorvi tehostaa monimuotoisten yksittäiskappaleiden tuotantoa, sekä tukee aiemmin hankittua samanlaista monitoimisorvia.

Uuden konehankinnan myötä pystymme entistä paremmin vastaamaan laadukkaiden komponenttien valmistamisesta joustavasti ja kustannustehokkaasti. Koneen asennus alkoi vkolla 33 ja on täydessä tuotannossa syyskuun alusta.

Katso kaikki uutiset

T-DRILL-teknologioita hyödyntäen kaulustat, katkaiset ja muotoilet putkia nopeammin ja tarkemmin kuin muilla menetelmillä ja säästät samalla sekä materiaalia että kustannuksia

Kun kaksi putkea on liitettävä toisiinsa, paras ratkaisu on patentoitu T-DRILL-kaulustusmenetelmä

1970-luvulla kehitetyssä T-DRILL-menetelmässä haaraliitos työstetään itse perusputkesta, mikä on yksinkertaisuudessaan yhä nykyäänkin alan mullistavimpia keksintöjä.

Kun putkea ei tarvitse katkaista, ei tarvita myöskään kalliita T-kappaleita ja kolmen liitossauman sijaan tarvitaan vain yksi liitos! Tämä merkitsee huomattavaa säästöä ajassa ja vielä suurempaa säästöä kokonaiskustannuksissa. Putkistorakennekin on vahvempi ja putken virtausominaisuudet entistä paremmat.

Menetelmää voidaan käyttää kaikkiin taottaviin materiaaleihin, kuten ruostumattomaan teräkseen, nikkelikupariin, alumiiniseoksiin sekä kupariin.

Kaulustusta käytetään useissa sovellutuksissa seuraavilla asiakastoimialoilla:

Turvallinen, tehokas ja tarkka lastuttoman katkaisun teknologia tarjoaa siisteyttä ja suorituskykyä

T-DRILLin luotetut lastuttomat putkenkatkaisukoneet tarjoavat hyvin pitkälle automatisoituja, äärimmäisen nopeita ja tarkkoja toimintoja pienihalkaisijaisten putkien katkaisuun. Putkimateriaalia voidaan syöttää kelalta tai suorina pituuksina, minkä lisäksi koneisiin on liitettävissä myös lisälaitteita mm. kelanpurkuun, oikaisuun ja katkaistun materiaalin lajitteluun.

Teknologia mahdollistaa myös useiden toimintojen yhdistämisen, missä putken katkaisu, uritus ja pään muotoilu voidaan tehdä samanaikaisesti. Tämä parantaa osaltaan kilpailukykyä säästäessään niin aikaa kuin investointitarvettakin, minkä lisäksi laaduntarkkailu paranee.

Lastutonta katkaisua ja muotoilua käytetään useimmiten seuraavilla asiakastoimialoilla:

Yllä uudelle tasolle järeässä putken pään muotoilussa T-DRILL-teknologian avuin

Monikäyttöiset T-DRILL-laipoituskoneet soveltuvat putkenpään laipoitukseen, laajentamiseen, kartiolaajennukseen sekä putkenpään viisteytykseen. Nämä työt tehdään suoraan putken päähän, mikä mahdollistaa irtolaipoituksen ja säästää työaikaa sekä kustannuksia jopa 40 % verrattuna hitsattuihin kauluslaippaliitoksiin. Menetelmä soveltuu sekä kylmä- että kuumalaipoitukseen niin suorille kuin taivutetuille putkille.

Täysautomaattiset T-DRILL putken pään spinnerit soveltuvat kupari- ja messinkiputkien päiden sulkuun, supistuksiin ja laajennuksiin.  Spinnereillämme säästät materiaaleissa, kappaleiden valmistus nopeutuu ja jälki on täyttä laatua.

Putken pään muotoilua käytetään useimmiten seuraavilla asiakastoimialoilla:

Täydelliset T-DRILL putkentyöstöratkaisut – laaja valikoima huipputeknologian koneita putkentyöstötarpeisiisi, kompakteista käsikoneista aina toiveidesi mukaan toteutettuihin täysautomaattisiin tuotantolinjoihin asti.

Olemme toteuttaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa lukuisia onnistuneita projekteja – tässä yksi esimerkki

T-DRILL mukana Bostonin keskustan uudessa nousussa

Hieman Helsinkiä väkirikkaammassa Bostonissa ollaan suurten muutosten äärellä. Keskustassa rakennetaan vilkkaasti uutta ja saneerataan vanhaa, mikä on tarjonnut menestymisen mahdollisuuksia asiansa osaaville yrityksille.

Eräs menestyjistä on J.C. Cannistraro LLC, orgaanisen kasvun kautta nyt jo 800 henkilöä työllistävä kiinteistöalan urakoitsija. LVI-töillä on keskeinen sija Cannistraron työssä, ja tässä T-DRILL pystyi tarjoamaan merkittävää apua.

Yrityksen kehitystiimi paneutui toimintansa analysointiin tehostaakseen sitä, ja tuottavuutta madaltavaksi pullonkaulaksi paljastuivat putkien katkaisuun ja haaroitukseen liittyvät toiminnot. Kokeneiden ammattilaisten työaikaa todettiin kuluvan kohtuuttomasti sinänsä välttämättömään, mutta yksinkertaiseen ja rutiininomaiseen tehtävään.

Ratkaisu löytyi T-DRILLin joustavasta tekniikasta, jota räätälöitiin täyttämään Cannistraron kunnianhimoiset tavoitteet. Toista vuotta kestäneen kehityshankkeen tuloksena yritykselle toimitettiin uusine ohjelmistoineen täysin uniikki, lastuttoman putkenkatkaisukoneen TCC-50 ja S-54 -kaulustuskoneen yhdistävä ratkaisu.

Muutos toiminnassa ja ennen muuta tuottavuudessa on tuotantopäällikkö Mierzejewskin mukaan ollut radikaali. “Ennen yksi työntekijä valmisti osan kahdessa minuutissa. Nyt niitä syntyy valmiiksi tunnistetarroin merkittyinä ja lajiteltuina kolme minuutissa. Käytämme kahdeksan viikon seurantajaksoa kohden 14 000 metriä putkea ja tuotamme 16 000 asennusvalmista kokoonpanoa.”

Työt hoituvat toisin sanoen nykyään liki kuusi kertaa nopeammin kuin aiemmalla menetelmällä, kapasiteetti on saatu nostetuksi korkeasuhdannetta elävän markkinan vaatimalle tasolle, putkiosien tuotanto tapahtuu maksimitehokkuudella tehtaalla ja kokeneet asentajat voivat keskittyä varsinaisen osaamisensa soveltamiseen.

Tuoreimmat tiedot ja tilannepäivitykset löydät Facebook-sivultamme.

Ota yhteyttä

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OKLue lisää